DRIVE

Marc Kenis is de drijvende kracht achter het projectmanagementbureau. Een no-nonsense manager die altijd gaat voor de beste oplossing, met de juiste aandacht voor kostenbeheersing en planning.

,,Soms kan iets tegenzitten in het project. Dan bijt ik mezelf vast en zoek net zolang tot we de gewenste oplossing hebben. Met gewenst bedoel ik dat we naar een pragmatische oplossing zoeken, blijven meedenken met de klant.”

,,Na afloop in een informele sfeer iets drinken en even bijpraten is net zo belangrijk voor mij. Je doet het ten slotte met z’n allen. Als team.”

WERKEN IN TEAMVERBAND

Marc werkt bij de uitvoering van zijn projecten graag in teamverband. Een duidelijke werkstructuur, maar flexibel als het nodig is. Binnen deze tijdelijke structuur zoekt hij naast het uitvoeren van de opdracht ook naar een sociale samenhang binnen het team.

Diversiteit in projecten (nieuwbouw, optimalisatie, renovatie, reconstructie, nieuwe technologieën), in wisselende samenwerkingsverbanden en continue uitwisseling van expertise. Dan krijgt u de gedrevenheid van Marc Kenis in de  meest optimale vorm.